Xretail

All-in-one POS systeem

Online bestellen - Kassa - Keukenmanager - Bezorging - Sociaal media

Alternatief voor de dure en grote bestelplatforms

Zorgen dat je als restaurant zichtbaar bent op Thuisbezorgd, Deliveroo en UberEats, een logische eerste stap. Het gevaar is echter dat uw restaurant voor klanten alleen te vinden is op deze bestelplatforms. Ondanks dat de orders wel binnenkomen verliest u op deze manier veel geld aan commissies. Ons advies, doe een stapje terug en breng de alternatieve opties eerst eens in kaart:

1. Een eigen website en/of bestel app

Laat een eigen website en/of bestel app bouwen door XRetail. Wij ondersteunen u door promoties via uw social media en de commissievrije orders zullen langzaam maar zeker binnen stromen. Bereken hier  hoeveel geld u per jaar kunt besparen!

2. kleinere bestelplatforms zoals Absoluta of sneleten.nl

Kijk eens naar andere bestelplatforms zoals Absoluta of Sneleten.nl die vaak lagere commissiekosten hanteren. Of deze platforms nou fungeren als aanvulling op de grote bestelplatforms, of als vervanging van, dat moet in de praktijk blijken. Wij hebben voor u in onderstaand overzicht alle verschillende bestelplatforms voor u vergeleken in bereik, bezorgopties, doelgroep, kosten en bezorggebied.

Als ondernemer streeft u onafhankelijkheid na. Uw bestellingen laten lopen via de kanalen die u controleert en zoveel mogelijk via uw eigen website. Elke bestelling via de eigen website betekent geen commissie die verloren gaat aan een van de platforms. Maak uw klant weer écht uw klant! Platforms als Thuisbezorgd of concurrentie als Deliveroo en UberEats brengen klanten binnen, maar snoepen tegelijkertijd wel delen van de omzet weg. Neem het heft in eigen hand en zorg voor een platform dat vóór u werkt in plaats van met u. Hier kunnen wij u bij helpen! X-Retail regelt voor u de website, webshop en zorgen ook dat de vindbaarheid optimaal geregeld is

Aanmelden
Uw restaurant aanmelden gaat makkelijk bij ons, wij zijn immers altijd bereikbaar via de telefoon of mail.
Zet de eerste stap en betreed de wereld van maaltijdbezorging vol vertrouwen en
goede moed omdat u weet dat u een sterk platform heeft waar u op kunt bouwen
(de eigen website gecreëerd door X-Retail). Geen percentages die verdwijnen, een directe lijn met uw
klanten en spaaracties naar eigen wens invullen. Het kan en moet allemaal om
succesvol een eigen bezorgsite op te zetten. Ben jij er als ondernemer klaar
voor het heft in eigen handen te nemen?

 

Uw website van X-Retail als beste alternatief.

Wij maken uw website, volledig in de huisstijl van uw restaurant, compleet met uw eigen logo. Bovendien besteden we veel aandacht aan het persoonlijk maken van uw website door middel van lettertypen, foto’s, kleurgebruik en extra functionaliteiten. Dit zorgt voor een professionele look die 100% bij uw restaurant past. Een goede website is niets waard als uw klanten deze niet kunnen vinden. Daarom besteedt X-Retail veel tijd aan de vindbaarheid van uw site. Zo heeft u het meeste profijt van uw nieuwe, professionele website. 

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vraag nu een demo aan

Heeft u interesse in een demo op locatie ? Laat u contact gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.